Du har ingen varer i handlekurven

Delsum: kr 0

Kategorier

Rettigheter og vilkår

Paypal: Klikk Her

Klarna: Klikk Her

 

Angrefrist

Du har selvfølgelig angrerett når du kjøper hos Vakker.no. Innen 14 dager etter kjøpet kan du returnere varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må være ubrukte og selvsagt i samme stand som da de ble mottatt.

Hvis du skal returnere en vare, fyll ut vårt vare-returneringsskjema, under kundeservice. Ønsker du å bytte varen i en annen, eller vil du ha tilbakebetalt pengene? Det bestemmer du! Ønsker du tilbakebetaling, vennligst skriv kontonummer på angrerettsskjema. Har du betalt med kredittkort, trenger vi IKKE ditt kontonummer.

Benytte deg av angrerett?

§11. Rett til å gå fra avtalen (angrerett):
Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter §13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte.

§12. Unntak fra og begrensninger i angreretten:
Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

§15. Gjennomføring av angreretten:
Returkostnadene bæres av forbrukeren.

Posten lever av å levere, det anbefales dog å sende pakker til oss med sporing, for deres egen trygghet og visshet om at pakken kommer trygt fram!

OBS! Uavhentede pakker som returneres til Vakker.no, ser vi oss nødt til å belaste med et gebyr på kr 400,- samt gebyrer for faktiske fraktutgifter.

Postadresse og kontoradresse:

Vakker AS
Langarinden 5
5132 Nyborg

Telefon: 944 33 723

Organisasjonsnummer: 914 571 812