Du har ingen varer i handlekurven

Delsum: kr 0

Kategorier

Angrerett

Angrefrist

Alle varer kjøpt hos vakker.no kan selvsagt returneres i forhold til ordinær angrerett. Innen 14 dager etter kjøpet kan du returnere varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene må være ubrukte og selvsagt i samme stand som da de ble mottatt.

Hvis du skal returnere en vare, enten ta kontakt med oss for kosttnadsfri returseddel eller påfør riktig mengde porto før du sender den tilbake. Fyll ut skjema som fulgte med i pakken du fikk fra oss. Ønsker du å bytte varen i en annen, eller vil du ha tilbakebetalt pengene? Det bestemmer du. Gi oss beskjed på skjema så skal vi ordne det som passer deg best.

 

Benytte deg av angrerett?

 

§ 11. Rett til å gå fra avtalen (angrerett):

Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter § 13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte.

§ 12. Unntak fra og begrensninger i angreretten:

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

§ 15. Gjennomføring av angreretten:

Returkostnadene bæres av forbrukeren. Det anbefales å sende pakker til oss med sporing, for din egen trygghet og visshet om at pakken kommer trygt fram.